Leveranciers

Bookmark and Share

Select Windows

Select Windows biedt (hef/kiep) schuifsystemen die precies naar uw individuele wens worden gemaakt en geleverd. Een schuifpui speelt een belangrijke rol in het functioneel en actief gebruik van de hele woning. Het optimale comfort en gebruiksgemak maken de aanschaf van een (hef/kiep) schuifpui meer dan verantwoord.

Select Windows B.V. 
Geusevesperstraat 40A
2026 SJ Haarlem
Tel. 023 - 513 3450

www.selectwindows.nl
PLOEG kozijnen


PLOEG kozijnen is al bijna 30 jaar hèt adres voor kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en serres. Ploeg is gespecialiseerd in levering aan particulieren ten behoeve van nieuwbouw en bestaande bouw.

PLOEG kozijnen
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-Vennep
Tel.: 0252 500 900

www.ploegkozijnen.nl

 


Kroon kozijn


Bij Kroon Kozijn bent u  aan het goede adres voor uw schuifpui. Perfect bij elkaar passende onderdelen, zoals de profielen, de beglazing, de dichtingen en het beslag zijn de basis voor een hoogstaande en duurzame kunststof schuifpui. Met een uniek en eenvoudig schuifsysteem wordt jarenlang plezier gegarandeerd!

Meerdere dealers door heel Nederland.

www.kroonkozijn.nl

 


SeGeKo

SeGeKo is als zelfstandig bedrijf met vakkundig personeel gespecialiseerd als ‘totaalbouwer’ in serres, veranda’s, carports, aluminium kozijnen en gevelbouw. Alles wordt in eigen fabriek geproduceerd, van A t/m Z. Deze producten worden ook door eigen personeel op vakkundige wijze gemonteerd.

SeGeKo

Industrieweg 12
7949 AK Rogat (Meppel)
Tel.: 0522 44 05 88

www.segeko.nl
 


STIJL 2000

STIJL 2000 heeft zich de laatste 20 jaar ontwikkeld tot een grote speler op de markt van kunststof kozijnen, dakkapellen, serres en traditionele aanbouwen in de Randstad. Beschikt over eigen montageploegen.

Showrooms door heel de Randstad.

www.stijl2000.nl


Munsterman

Munsterman is ruim 20 jaar fabrikant van ramen, deuren en VEKA kozijnen in Limburg en omstreken. De producten zijn beschikbaar in kunststof en aluminium. Het bedrijf maakt maatwerk van hoge kwaliteit, dankzij inzet van vakmensen en een hoge mate van automatisering.

Munsterman Ramen en Deuren

Newtonweg 23
6101WX Echt
Tel.: 0475 48 88 32

www.munsterman.nl


Belisol

Belisol beschikt over 55 showrooms in Nederland, België en Frankrijk. Samen hebben zij meer dan 30 jaar ervaring in het produceren en monteren van kozijnen en deuren.

Meerdere dealers door heel Nederland

www.belisol.nl